DEMETER Open Call webinář

První webinář DEMETER Open Call se koná příští středu 7. října v 11:00 (SELČ), jednací jazyk – angličtina

Budou podrobněji projednány témata otevřené výzvy a proces podávání žádosti.

Registrace na webinář:
https://zoom.us/webinar/register/WN_UauxmmtEQLGeFlvitvYKgQ

Více o výzvě Open Call

Hlavní projekt digitální transformace zemědělského sektoru v Evropě, DEMETER, zahajuje svou první otevřenou výzvu a jste zváni k účasti!
DEMETER je projekt H2020 zaměřený na rozsáhlé zavádění farmářských, interoperabilních platforem založených na inteligentním zemědělství a internetu věcí (Internet of Things), realizovaných prostřednictvím série 20 pilotních projektů v 18 zemích (15 zemích EU). Zapojením 60 partnerů využívá DEMETER přístup více aktérů napříč hodnotovým řetězcem (poptávka a nabídka) s 25 místy nasazení, 6 000 farmáři a více než 38 000 zařízení a senzorů.

První z otevřených výzev DEMETER, pro které používáme označení „DEVELOP“, byl právě spuštěn a bude ukončen 18. listopadu v 17:00 (SEČ). Cílem výzvy je přilákat a zapojit startupy / malé a střední podniky technologickými produkty, které lze implementovat v agropodnikatelském sektoru.

K integraci řešení do centra DEMETER je k dispozici 300 000 EUR bez vlastního kapitálu (až 30 000 EUR na projekt).

Toto je 5 témat, kterým se bude tato otevřená výzva věnovat:
1. Monitorování zpracovatelnosti půdy a vlhkosti
2. Interoperabilní geo tagovaná fotoaplikace
3. ISOBus aplikacím
4. Řešení založená na blockchainu pro zemědělské aplikace
5. DEMETER Integrace obchodních procesů.

Pokud jste jedním z těch startupů / malých a středních podniků, které by se mohly přihlásit, máte-li jen zájem o sledování témat nebo pokud můžete tyto informace šířit prostřednictvím příslušných sítí, neváhejte se podívat na https://h2020-demeter.eu/open-call.